Esittelyohjelma tehostaa myös matkailumarkkinointia! Case MAISA

Porin seudun matkailupalveluita markkinoiva Porin Seudun Matkailu Oy MAISA tilasi meiltä monipuolisen esittelykokonaisuuden markkinoinnin tueksi. Esittelyohjelman ilme suunniteltiin vetovoimaiseksi tukemaan yrityksen olemassaolevaa visuaalista ilmettä.

Sisällöksi rakennettiin tiivis tietopaketti matkailukohteista, tapahtuma- ja kokouspalveluista sekä tapahtumapaikoista neljällä eri kielellä. Esittelyohjelma alkaa introvideolla, jossa esitellään alueen vetovoimaisimpia kohteita Porin Jazzia unohtamatta. Esittelymateriaalia kuvittavat ja havainnollistavat kartat, näyttävät kuvagalleriat ja video.

Tekstisisältöjen päivitys on helppoa Internetissä olevalla sisältöeditorilla. Maisalle toteutettu esittelyohjelma harppaakin ison askeleen eteenpäin juuri sisältöjen päivitettävyyden osalta, kun sitä verrataan esim. vanhoihin cd-romilla jaettaviin multimediaesityksiin. Niiden perusongelma on ollut erityisesti se, että koska sisältöjä ei niissä pystytty itse päivittämään, ne vanhentuivat käyttämättöminä ja pölyyntyivät nurkkiin.

Esittelyohjelman tuotantoprosessi tapahtuu virtaviivaisesti. Me HappyWisellä kiinnitämme erityishuomiota siihen, että asiakkaamme voi olla projektissa mukana rauhallisin ja kevein mielin. Projektin määrittelyvaiheessa kokoamme kaikki kuvien, animaatioiden ja tekstien tekoon tarvittavat materiaalit. Projektin edetessä käytämme tiedottamisessa apuna reaaliaikaista projektiseurantaa Internetissä, johon on koottu kaikki projektin kannalta oleellinen tieto.

Maisan myynti- ja markkinointihenkilöstö hyödyntää esittelyohjemaa erilaisissa myyntitilaisuuksissa ja sitä myös jaetaan yhteistyökumppaneille muistitikun välityksellä.

Lisätietoa esittelyohjelmasta

Ominaisuudet ja edut >
Työnäytteet ja tiedotteet >

Comments are closed.