Monta tapaa käyttää esittelyohjelmaa – katso esimerkit viikon varrelta

HappyWise Express 2 -esittelyohjelma on näyttävä ja edustava, ja se myös taipuu moneen.  Esitys kulkee mukana kaikkialle, ja sitä voi käyttää tarvittaessa offline-tilassa myös tabletilla ja älypuhelimella. Tutustu kuinka esittelyohjelma voi tehostaa yrityksen myyntiä yhden työviikon aikana.

Maanantai klo 11:00

Matti Myyjä on sopinut lounastapaamisen Anni Asiakkaan kanssa. Sopivassa kohdassa ruokailua Matti ottaa esille tabletin ja havainnollistaa sillä, kuinka hänen tarjoamansa ratkaisu voisi tehostaa Annin liiketoimintaa. Aiemmin Matti on ladannut esittelyohjelman tabletilleen ja nyt ohjelma kulkee mukana kaikkialle ilman nettiyhteyttä.

Maanantai klo 12:00

Lounaan jälkeen Matti Myyjä kiiruhtaa myyntikäynnille Ab Yritys Oy:n pääkonttoriin. Matti avaa tietokoneensa ja heijastaa esityksen seinälle. Näyttävän ja havainnollisen esityksen avulla asiakas vakuuttuu Matin tarjoamista ratkaisuista ja ostopäätös syntyy helposti. Aiemmin Matti on asentanut esittelyohjelman tietokoneelleen ja nyt ohjelma kulkee mukana kaikkialle ilman nettiyhteyttä.

Maanantai klo 12:00

Samaan aikaan Matin työkaveri Tiina Tiedottaja seisoo auditorion edessä vastaanottamassa vieraita. Paikalla on yhteistyökumppaneita ja median edustajia. Tilaisuuteen valmistautumista nopeuttaa valmis, yrityksen näköinen ja yhdenmukainen esittelyohjelma. Toimitusjohtajan on helppo kertoa yrityksestään edustavasti.

Tiistai klo 16:00

Työpaikan ovi sulkeutuu ja Matti Myyjä kiiruhtaa kotiin. On hänen vuoronsa viedä poika harkkoihin. Pelikentän reunalla Matti juttelee ohimennen myös työasioistaan toisen vanhemman, Arin kanssa. Osoittautuu, että Ari on potentiaalinen asiakas. Matti kertoo lisää älypuhelimen avulla.

Keskiviikko klo 9:00

Matti ja Tiina seisovat ständillä yhdellä vuoden tärkeimmistä messuista. Taustalla kulkee esittelyohjelma automaattisesti eteenpäin. Esityksen havainnolliset kuvat ja animaatiot antavat osaavan ja laadukkaan kuvan yrityksestä, ja ne houkuttavat paikalle runsaasti kävijöitä. Kun asiakas haluaa lisätietoa, Matti kertoo tuotteistaan siirtymällä esityksessä automaattikulusta manuaaliohjaukseen. Esittelyohjelma toimii ilman nettiyhteyttä suoraan tietokoneelta.

Perjantai klo 9:15

Maija Markkinointijohtaja katsoo talouslukuja ja hymyilee tyytyväisenä. Esittelyohjelman avulla yrityksen myyntikäyrä on lähtenyt varmaan nousuun samalla kun henkilöstö käyttää aiempaa vähemmän aikaa esitysten valmisteluun. Yrityksen liikevaihto on noussut edellisvuodesta 10 % ja tämän tiedon Maija päivittää helposti ja nopeasti esitysohjelmaan sisältöeditorilla. Matti, Tiina ja muut yrityksen työntekijät saavat päivitykset esitysohjelmiinsa painamalla päivitysnappia.

Esittelyohjelma sovellusvuokralla

Nyt saat esitelyohjelman käyttöösi kustannustehokkaasti sovellusvuokralla ja voit jatkossa rakentaa esittelyohjelmaan uusia sivuja halutessasi myös täysin itse. Ota yhteyttä ja tilaa demo >

 

Lisätietoa

Esittelymateriaalien uusi aikakausi >
Katso esite >
Tiedotteet ja työnäytteet >

Leave a Reply