Esitysmateriaalien uusi aikakausi

HappyWise Express 2 on näyttävä ja kätevä tapa esitellä yritystäsi. Se kokoaa yhteen yrityksesi myynti- ja viestintämateriaalit, helpottaa esityksiin valmistautumista ja tekee esitystilanteesta joustavan.

Tietokoneelle asennettava ja ilman verkkoyhteyttä toimiva esityksesi voi sisältää mm. videoita, animaatioita, kaavioita ja vuorovaikutteisia näkymiä. Lisäksi esitykseen voi liittää omia ja jaettavia liitetiedostoja, ja sisällöistä voi koota automaattisesti eteneviä esityksiä. Esitystä on helppo rakentaa ja pitää ajan tasalla sisältöeditorilla.

Tutustu ominaisuuksiin

Edut

  • Edustava, yksilöllinen ilme
  • Helposti päivitettävä
  • Aina käyttövalmis
  • Kokoaa materiaalit yhteen
  • Kulkee mukana kaikkialle – myös mobiilisti
  • Joustaa erilaisiin esitystilanteisiin

Tilaa sisällöntuotanto meiltä

Teemme esittelyn tarvittaessa vaikka täysin valmiiksi yrityksesi sisällöllisten tarpeiden pohjalta. Rakennamme loogisesti etenevän, erilaisia animaatiotehosteita sisältävän esityksen, ja visuaalinen ilme suunnitellaan edustavaksi ja yrityksesi tyyliin sopivaksi.  Ota yhteyttä ja suunnitellaan tarpeisiisi sopiva sisältökokonaisuus!

Lisätietoa

Ohjeet >

Luottavaisena esiintymään!

Monille esiintyminen on epämiellyttävä loikka pois omalta mukavuusalueelta. Kuitenkin parhaassa tapauksessa esiintyminen voi olla sekä puhujalle itselleen että yleisölle mieleenpainuva ja positiivinen elämys. 

Kemin Energia kertoo toiminnastaan tyylikkäästi

Yhtiön palvelut, sähkön siirto, kaukolämmön myynti ja asennuspalvelut, käydään läpi tekstin, kuvien ja animaatioiden avulla.

Tankki esittelee näyttävästi – myös tabletilla

Ruostumattomasta teräksestä säiliöitä valmistava Tankki Oy käyttää edustavaa digitaalista esitystä, joka pysyy yhdenmukaisena kaikille esittelijöille, ja jota voi käyttää myös tableteilla.

Atria tiedottaa esittelyohjelman avulla – tavoitteena avoimuus

Atria käyttää HappyWise Express 2 -esittelyohjelmaa rakentaessaan yrityskuvaansa avoimempaan suuntaan. Esitys palvelee koko konsernin lisäksi Suomen, Skandinavian, Baltian ja Venäjän liiketoiminta-alueita.

Kuinka saat esittelyohjelman käyttöösi? Katso täältä!

HappyWise Express 2 -esittelyohjelma on näyttävä ratkaisu esitysmateriaalien hallintaan. Katso kuinka saat helposti hallinnassa pysyvän esittelyn käyttöösi. 

Monta tapaa käyttää esittelyohjelmaa – katso esimerkit viikon varrelta

HappyWise Express 2 -esittelyohjelma on näyttävä ja edustava, ja se myös taipuu moneen.  Esitys kulkee mukana kaikkialle, ja sitä voi käyttää tarvittaessa offline-tilassa myös tabletilla ja älypuhelimella. Tutustu kuinka esittelyohjelma voi tehostaa yrityksen myyntiä yhden työviikon aikana.

Turun seutu houkuttaa edustavalla esittelyllä

Turun seudun vetovoimatekijöitä on mukava esitellä näyttävän ja helposti ajantasalla pysyvän HappyWise Express 2 -esittelyohjelman avulla. Käyttäjät saavat uusimmat sisällöt näkyviin esittelyohjelman päivitystoiminnolla. Itse esitys toimii ilman verkkoyhteyttä ja siten sitä voi käyttää kaikkialla, missä tietokonekin on käytössä.

Esittelyohjelmalla tekniset ratkaisut tutuiksi! Case Air Wise

Air Wise talotekniikan ratkaisuja tarjoavana yrityksenä mietti, kuinka kertoa monimutkaisia teknisiä prosesseja omaavista laitteistaan mahdollisimman ymmärrettävästi myös muille kuin alan asiantuntijoille. Vastauksena tähän Air Wise tilasi meiltä esittelyohjelman.

Esittelyohjelma tehostaa myös matkailumarkkinointia! Case MAISA

Porin seudun matkailupalveluita markkinoiva Porin Seudun Matkailu Oy MAISA tilasi meiltä monipuolisen esittelykokonaisuuden markkinoinnin tueksi. Esittelyohjelman ilme suunniteltiin vetovoimaiseksi tukemaan yrityksen olemassaolevaa visuaalista ilmettä.