HappyWise 10-vuotias – juhlavuoden kilpailun tulokset

Vuonna 2006 ideoimme hyötypelin ja päätimme perustaa yrityksen sen ympärille.Meillä oli palava halu tehdä jotain arvokasta, ja aloimme suunnitella peliä, jossa opiskeltiin kestävään kehitykseen liittyviä asioita puutarhaa hoitamalla.

Peli sai nimekseen Growwwings.net, ja vuonna 2007 sitä alettiin markkinoida suomalaisiin kouluihin. Tuolloin uskoimme lujasti pelin menestykseen, sillä se sai valtavasti hyvää palautetta sekä opettajilta että oppilailta. Silti myöhemmin jouduimme hautaamaan Growwwings.netin kannattamattomana. Pelin ansaintamalli osoittautui vääräksi. Koulut eivät olleet valmiita maksamaan digitaalisista oppimateriaaleista niin paljoa, että pelin pitäminen markkinoilla olisi ollut kannattavaa.

Mietimme strategiamme uusiksi ja suuntasimme b-to-b -markkinoille. Aloitimme oman sovelluskehityksen esittelytuotantojen ympärille. Myös hyötypelit ja e-oppimiseen liittyvät ratkaisut päätimme pitää mukana jatkossakin. Alkoi muotoutumaan tuote– ja palveluvalikoima, jota tarjoamme asiakkaillemme vielä tänäänkin.

Olemme päässeet tekemään monipuolisia tuotantoja kymmenen vuoden aikana – kiitollisia niistä kaikista! Monentyyppiset teemat ja eri alojen ihmiset ja organisaatiot ovat tulleet tutuiksi matkamme varrella. On hienoa havaita osaamisemme kehittyneen jokaisessa työssä.

Tiemme ei ole ollut helppo. Takana on tuhansia omalla ajalla tehtyjä tuotekehitystunteja. On tarvittu sitkeyttä, uskoa menestykseen sekä ratkaisukeskeistä asennetta.

 

JUHLAVUODEN KILPAILUN TULOKSET

voittaja_kehyksissa

Kilpailuun osallistui 48 elämänmakuista kuvaa, lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Pääpalkinnon, 200 € lahjakortin, voitti Sari Häkkinen koskettavalla Tyttö ja kala –kuvallaan. Kuvasta välittyy pienen tytön kokema iso onnen tunne yhteisestä retkestä ja ikiomasta kalasaaliista. Siitä myös löytyy arvokas sanoma:  onni voi löytyä ihan läheltäkin – ilman isoja rahallisia panostuksia tai pitkän matkanteon vaivaa, kun sen vielä kokee läheisen ihmisen kanssa.

20 € lahjakortit voittivat Tanja Marika Järvinen, Juhamatti Niskasaari, Jaana Niiranen, Rasmus Korhonen ja Ida Mårtens.

Onnittelut voittajille!

 

Comments are closed.