Digitaaliset ratkaisumme kohtaamismarkkinoinnin tueksi

Olemme oululainen digitaalisen hyötymedian parissa toimiva ketterä ja palveluhenkinen suunnittelutoimisto. Autamme teitä mielellämme tarjoamalla sekä valmiita markkinointiviestinnän ratkaisujamme että aivan uusiakin luovia tuotantoja tarpeittenne mukaan. Osaamisalueemme ovat ohjelmointi, graafinen suunnittelu, animointi, kuvittaminen, ja sisällöntuotanto. Erityisosaamistamme ovat digitaalisten pelien suunnittelu ja toteutus sekä näyttävät tuote- ja palveluesittelyt omalla sovelluksellamme. Alla muutamia esimerkkejä. Kysythän tarvittaessa lisää!

Ystävällisin terveisin,
Paula Karppinen, CEO
045 110 8586
paula.karppinen@happywise.fi

Messupelit ja kyselyt liidien keräämiseen

MOT-hanke_Onnenpyora

  • Tapahtumiin sopivat simppelit pelit, joihin voi yhdistää kyselyitä
  • Sovellusalustat, jotka räätälöidään eri asiakkaille (ilme, sisällöt)
  • Liidien keruu joko tietokantaan tai mahdollisuus integroida liidit taustatietoineen meidän itse kehittämäämme asiakashallintajärjestelmään (ks. seuraava kappale)
  • Tietokoneelle asennettavat messupelit toimivat ilman verkkoyhteyttä
  • Teemme myös netti- ja mobiilipelejä.
  • Tutustu peli-ideoihin ja erilaisiin teknisiin ratkaisuihin tästä >
  • Työnäytteitämme >

Kokeiltavia esimerkkejä

Onnenpyörä

Reittipeli

Labyrintti

Monivalintakysely

Tuote- ja palveluesittelyt

Tankki_Esittelyohjelma
Olemme kehittäneet oman sovelluksen, HappyWise Express 2 -esittelyohjelman, jonka päälle voi nopeasti rakentaa räätälöityjä sisältöjä. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tekstiä, kuvia, videoita, animaatioita, FullHD-videoita ja interaktiivista sisältöä. Lisäksi esittelyyn voi liittää paikallisia sekä verkon kautta keskitetysti päivitettäviä liitetiedostoja. Sisällöistä voi koota automaattisesti eteneviä esityksiä. Esittelyohjelma asennetaan tietokoneelle ja sen esitystila toimii ilman verkkoyhteyttä. Uusi esitys rakentuu helposti sisältöeditorilla ja päivitykset ladataan verkosta. Teemme tuote- ja palveluesittelyjä myös nettiin ja mobiililaitteille tarpeen mukaan.

Kokeile esittelyohjelmaa asentamalla demo

Asennusohje: Napsautettuasi linkkiä, valitse ”Save file”. Ohjelma asentuu työpöydällesi. Avaa asennusohjelma ja seuraa ohjelman dialogia (paina ”seuraava” jne.). Sen jälkeen työpöydälläsi on uusi pikakuvake, josta voit käynnistää ohjelman. Kun olet avannut esittelyohjelman pikakuvakkeesta, ilmestyy ensimmäisenä käynnistysikkuna. Tässä ikkunassa Update-nappi on aktiivinen. Saat viimeisimmät päivitykset näkyviin kun painat ensin Update-nappia. Esittely käynnistyy Start-napista.

Animaatiot, kuvitukset ja interaktiiviset kuvat

Animaatiot3

Animaatiopalveluihimme kuuluvat sekä animointi valmiin kuvamateriaalin, graafien tai logojen pohjalta että koko prosessi alkaen käsikirjoituksesta ja kuvien hahmottelusta. Toteutamme erityylisiä kuvituksia sisältö ja kohderyhmä huomioiden.

Esimerkiksi tuotetta tai palvelua voidaan esitellä vuorovaikutteisen kuvan avulla. Kuvassa voi olla liikettä sekä linkkejä erimuotoisiin sisältöihin, kuten kuviin, animaatioihin, videoihin ja infoteksteihin.

Esimerkkejä:

Kilpailut ja kampanjat nettiin

Koko_kaupunki_askeltaa