Digitaaliset ratkaisumme markkinointiin ja e-oppimiseen

Olemme oululainen digitaalisen hyötymedian parissa toimiva ketterä ja palveluhenkinen suunnittelutoimisto. Autamme teitä mielellämme tarjoamalla sekä valmiita markkinointiviestinnän ja e-oppimisen ratkaisujamme että aivan uusiakin luovia tuotantoja tarpeittenne mukaan. Osaamisalueemme ovat ohjelmointi, graafinen suunnittelu, animointi, kuvittaminen, ja sisällöntuotanto. Erityisosaamistamme ovat e-oppimisratkaisut sekä näyttävät esittelyohjelmat. Pääset tutustumaan palvelutarjontaamme tällä sivulla. Kysythän tarvittaessa lisää!

Ystävällisin terveisin,

Paula Karppinen, CEO
045 110 8586
paula.karppinen@happywise.fi

Perttu Hannuksela, myyntipäällikkö
050 537 3678
perttu.hannuksela@happywise.fi

Yritysesittelyt

Tankki_Esittelyohjelma
Olemme kehittäneet oman sovelluksen, HappyWise Express 2 -esittelyohjelman, jonka päälle rakennamme edustavan ja yksilöllisen, yrityksesi ilmeen mukaisen esittelyn. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tekstiä, kuvia, videoita, animaatioita, FullHD-videoita ja interaktiivista sisältöä. Lisäksi esittelyyn voi liittää paikallisia sekä verkon kautta keskitetysti päivitettäviä liitetiedostoja. Sisällöistä voi koota automaattisesti eteneviä esityksiä. Esittelyohjelma asennetaan tietokoneelle ja sen esitystila toimii ilman verkkoyhteyttä. Uusi esitys rakentuu helposti sisältöeditorilla ja päivitykset ladataan verkosta. Teemme tuote- ja palveluesittelyjä myös nettiin ja mobiililaitteille tarpeen mukaan.

Kokeile esittelyohjelmaa asentamalla demo >

Asennusohje: Napsautettuasi linkkiä, valitse ”Save file”. Ohjelma asentuu työpöydällesi. Avaa asennusohjelma ja seuraa ohjelman dialogia (paina ”seuraava” jne.). Sen jälkeen työpöydälläsi on uusi pikakuvake, josta voit käynnistää ohjelman. Kun olet avannut esittelyohjelman pikakuvakkeesta, ilmestyy ensimmäisenä käynnistysikkuna. Tässä ikkunassa Update-nappi on aktiivinen. Saat viimeisimmät päivitykset näkyviin kun painat ensin Update-nappia. Esittely käynnistyy Start-napista.

e-Oppiminen

HappyWise_Trainer

HappyWise Trainer on erityisen helppo, kotimainen e-oppimisympäristö. Hanki se yrityksesi tai oppilaitoksesi käyttöön vaivattomasti pilvipalveluna ja rakenna kurssit helposti itse tai anna myös sisällöntuotanto meille.

HappyWise Trainer uudistuu vuoden 2016 alkupuolella, jolloin oppimisympäristö tulee olemaan HTML5-alustalla ja sitä voi käyttää myös mobiililaitteilla.

Animaatiot, kuvitukset ja interaktiiviset kuvat

Animaatiot3

Animaatiopalveluihimme kuuluvat sekä animointi valmiin kuvamateriaalin, graafien tai logojen pohjalta että koko prosessi alkaen käsikirjoituksesta ja kuvien hahmottelusta. Toteutamme erityylisiä kuvituksia sisältö ja kohderyhmä huomioiden.

Esimerkiksi tuotetta tai palvelua voidaan esitellä vuorovaikutteisen kuvan avulla. Kuvassa voi olla liikettä sekä linkkejä erimuotoisiin sisältöihin, kuten kuviin, animaatioihin, videoihin ja infoteksteihin.

Esimerkkejä: